Overslaan en naar de inhoud gaan

Introductie les Boulderen

Heb je altijd al eens willen ervaren of boulderen iets voor jou is, of ben je op zoek naar een bijzondere date? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 
Bij Walhalla bieden wij introductielessen waarbij je kennis kan maken met onze sport. Na de introductie mogen je zelfstandig verder boulderen.
 
De introductieles is voor iedereen! Het maakt dus niet uit of je al regelmatig in een sportschool te vinden bent, of nu juist net weer wilt beginnen met sporten. Boulderen is heel laagdrempelig en dat maakt het allemaal nou net zo leuk!
 
En wat nog leuker is.. de introductieles is helemaal gratis! Uiteraard betaal je wel entree en huur je een paar klimschoenen. Dat dan weer wel..
 
Boulderen doe je niet in strakke skinnyjeans of zomerjurkjes. Wij raden aan om soepele sportkleding mee te nemen. Het huren van klimschoenen is bij Walhalla mogelijk voor €4,-. Dit vergemakkelijkt het klimmen aanzienlijk, het dragen van klimschoenen is niet verplicht, schone sportschoenen mag ook.
  • Voor groepen groter dan 3 wordt geadviseerd een eigen les te boeken.
  • Deelnemen aan een introductieles kan vanaf 7 jaar.
De introductielessen zijn momenteel niet op vaste momenten en eigenlijk kan je altijd spontaan langskomen. Wij helpen je graag op weg!
 
Maar ben je geïnteresseerd? Bel dan gerust naar 070-2051069 of email naar info@boulderhalwalhalla.nl en dan regelen wij een les voor je.