Overslaan en naar de inhoud gaan

Boulderen voor kinderen

Boulderhal Walhalla is een kindvriendelijke plek, wel is het goed om te realiseren is dat het overgrote deel van onze klanten bestaat uit volwassenen die hun sport komen beoefenen in de boulderhal. Om deze twee doelgroepen op een veilige manier te laten klimmen is het belangrijk dat ouders/begeleiders hun kinderen actief begeleiden. Wil je graag zelf een ontspannen middag met een goed boek en een cappuccino terwijl je kinderen lekker spelen, dan is Walhalla hiervoor niet de juiste plek. Maar wil jouw kind op boulderen? Dat kan natuurlijk wel!

Eerste keer boulderen met kinderen

Klimt jouw kind altijd op schuurtjes, over muurtjes en in de hoogste boom? Dan is het tijd om eens langs te komen bij Boulderhal Walhalla.

Boulderen en klimmen is een hele natuurlijke manier van bewegen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor mensen van alle leeftijden. En dus ook voor kinderen.

Vanaf de leeftijd van 7 jaar mag uw kind onder begeleiding bij ons boulderen. Start dan met een introductieles. Tijdens een half uur durende les leer je alles over de basistechniek van het boulderen en mag je nadien onder begeleiding van je ouders verder boulderen.

Inschrijven

De Campus Jeugd Club

Op dit moment hebben wij nog geen actieve jeugdclub. Uiteraard zijn wij wel van plan om deze zo snel mogelijk op te starten. Als uw kind op klimmen wilt dan kan dat voorlopig alleen nog bij onze partnerhal Boulderhal De Campus.

Kinderen tussen de 7 en 18 jaar met een lidmaatschap van Boulderhal de Campus zijn automatisch lid van de Campus Jeugd Club. Leden van de Campus Jeugd Club kunnen meedoen aan wekelijkse trainingen voor kinderen. Deze trainingen worden o.a. verzorgd door meervoudig Nederlands kampioen Nikki van Bergen.

Tijden Campus Jeugd Club trainingen:

  • Alle leeftijden: Zondagochtend van 10.00 tot 11.30
  • 6 t/m 14: woensdag 16:00 tot 17:30
  • 15 t/m 18: woensdag 18:00 tot 19:30
  • 6 t/m 14: vrijdag van 16.00 uur tot 17.30 uur

Kosten lidmaatschap:
Een jeugd lidmaatschap bij Boulderhal de Campus kost 40 euro per maand (maandabonnement). Hiervoor krijg je één keer in de week training. Daarnaast ben je met dit lidmaatschap altijd welkom om onbeperkt te boulderen (vanaf 13 jaar zelfstandig, van 7 t/m 12 jaar is begeleiding vereist van een volwassene).
Ook is er de mogelijkheid om een lidmaatschap te nemen waarmee je mag meedoen aan alle trainingen voor jouw leeftijdscategorie, én onbeperkt vrij klimmen. Dit lidmaatschap kost 45 euro per maand.

Meld je aan voor een proefles via: jeugd@boulderhaldecampus.nl

Kinderfeestje

Wil jij samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes je verjaardagfeestje vieren in de boulderhal? Dat kan!

Samen met een enthousiaste instructeur mogen jullie bij ons komen klimmen. Wij organiseren leuke spelletjes en opdrachten voor in de wand om samen met je vrienden te doen. Vooraf mogen natuurlijk de cadeautjes bij ons uitgepakt worden, en achteraf is er chips als traktatie en staat de limonade klaar.

Wij organiseren kinderfeestjes vanaf 10 jaar. (Als een paar vriendjes 9 jaar zijn zien wij dat natuurijk door de vingers. ;))

Voor het kinderfeestje zijn soepele kleding en schonen zaalsportschoenen nodig. 

  • De kosten bedragen 17,50 euro per kind. Hiervoor mag er één uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (één uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is bij de prijs inbegrepen.
  • Het minimum aantal deelnemers aan een kinderfeestje is minimaal 6, maximaal 10.
  • Kinderfeestjes worden alleen aangeboden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
  • Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken en we verzoeken dringend de afgesproken tijden voor aankomst en vertrek te handhaven.

Reserveren