Overslaan en naar de inhoud gaan

Boulderen voor kinderen

Boulderen voor kinderen

 

Boulderhal Walhalla is een kindvriendelijke plek, tof voor iedereen! De meeste bezoekers zijn echter volwassenen die hun sport vol overgave komen beoefenen. Om jong en oud op een veilige manier samen te laten klimmen in de hal, is het belangrijk dat ouders/begeleiders hun kind(eren) actief begeleiden. Wil je als ouder/begeleider zelf een ontspannen middag met een goed boek en een cappuccino, terwijl je jonge kinderen lekker zelfstandig spelen, dan is Walhalla hiervoor niet de aangewezen plek. 

 

Eerste keer boulderen met kinderen

 

Klimt jouw kind altijd op schuurtjes, over muurtjes en in de hoogste boom? Dan is het tijd om eens langs te komen bij Boulderhal Walhalla!

Vanaf 7 jaar oud mogen kinderen onder begeleiding bij ons komen boulderen.

Eerste keer? Boek dan eerst een introductielesTijdens een half uur durende les leren jullie alles over de basistechnieken van het boulderen. Daarna mogen de kinderen zelf (maar onder jouw begeleiding) aan de slag in de wand.

Ook leuk: de introductieles is geheel gratis! Je betaalt dus enkel entree en huur voor je klimschoenen. Klimschoenen huren kost € 4,- en is optioneel. Er mag dus ook op eigen (schone!) sportschoenen worden geklommen, maar klimschoenen dragen natuurlijk wel bij aan beestachtige prestaties in de wand.

De Campus Jeugd Club

Vindt jouw kind klimmen helemaal te gek en wil jouw kind onze jeugdtraining (bij Boulderhal de Campus) uitproberen? Dat kan! We hebben jeugdtraining voor verschillende leeftijden en op de verschillende tijden:

·      7 t/m 12 jaar:             elke woensdag van 16:30 tot 18:00 uur

·      13 /t/m 18 jaar:          elke woensdag van 18:30 tot 20:00 uur

·      7 t/m 12 jaar:             elke vrijdag van 16:00 tot 17:30 uur

·      7 t/m 12 jaar:             elke zaterdag van 09:00 tot 10:30 uur

·      7 t/m 12 jaar:             elke zondag van 10:00 tot 11:30 uur

·      13 t/m 18 jaar:           elke zondag van 11:30 tot 13:00 uur

Kosten lidmaatschap

Een jeugdlidmaatschap (inclusief één jeugdtraining per week) bij Boulderhal de Campus kost € 46,50 per maand. Daarnaast mag jouw kind met dit lidmaatschap onbeperkt komen boulderen (vanaf 14 jaar mag dit zelfstandig, voor kinderen van 7 t/m 13 jaar moet dit onder begeleiding van een volwassene).

Ook bieden wij lidmaatschappen aan waarmee je kind onbeperkt mag meedoen aan de trainingen voor de eigen leeftijdscategorie én onbeperkt vrij mag klimmen. Dit lidmaatschap kost € 52,50 euro per maand.

Meld je kind aan door een mailtje te sturen naar jeugd@boulderhaldecampus.nl.