Overslaan en naar de inhoud gaan

Boulderhal Walhalla

Misschien niet de beste boulderhal van Den Haag, maar zeker wel de leukste!

In verband met de coronamaatregelen is het prettig om te reserveren via Toplogger. Dit is niet meer noodzakelijk. Spontaan langskomen mag dus ook!

Gebruik daarvoor onderstaande link.

Reserveren

 

 

Openingstijden:

 

Maandag

09:00-00:00

Dinsdag

09:00-00:00

Woensdag

09:00-00:00

Donderdag

09:00-00:00

Vrijdag

09:00-00:00

Zaterdag

09:00-18:00

Zondag

09:00-00:00

 

Voor het eerst boulderen

Geen probleem! Bij Boulderhal Walhalla leren wij jou met liefde de beginselen van het boulderen. Boulderen doe je op klimwanden van maximaal 4,5 meter hoog. Door de dikke matten onder de wand land je zacht en kan je zonder het volgen van een cursus aan de slag! Op onze muren hebben wij boulders (klimroutes) gebouwd in 9 verschillende kleuren. Iedere kleur vertegenwoordigd een bepaalde moeilijkheidsgraad. Het is altijd mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wel loop je dan het risico dat je even moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is om je te helpen. Wil je liever niet het risico lopen om te moeten wachten? Dan is het uiteraard mogelijk om een afspraak te maken of om langs te komen tijdens de vaste inloopmomenten voor beginnende boulderaars.

Cursus "Start to boulder"

Beginnen met boulderen? Het is altijd mogelijk om onze hal spontaan te bezoeken en een kijkje te nemen. Na een korte uitleg is het mogelijk om je eerste meters op de klimwand te maken! Na deze eerste kennismaking raden wij onze cursus "Start to Boulder" aan. Deze cursus is voor iedereen die net is begonnen met boulderen en helemaal enthousiast is. Er wordt aandacht besteed aan basistechnieken, veiligheid voor jou en mensen om je heen. Ook komen de ongeschreven do's en don'ts in onze boulderhal aan bod en worden de basisbegrippen voor boulderen uitgelegd. Waar zijn die tandenborstels op een stok voor bijvoorbeeld? Iedere 4e week starten we met een nieuwe cursus op vrijdag om 19.00 uur. Prijs: € 70, - Inclusief: 1 maand onbeperkt toegang tot de boulderhal vanaf de eerste dag van de cursus. Gratis schoenverhuur voor de duur van de cursus. (Hoewel we aanraden om je eigen paar te kopen) Meld je aan door te bellen naar 0702051069 of stuur een email naar info@boulderhalwalhalla.nl